Hei! 

Mitt navn er Thea Larsen Ørneseidet, jeg er 24 år og kommer fra Sandefjord. Jeg studerer kreativ markedskommunikasjon på Høyskolen Kristiania i Oslo. Denne våren har jeg valgt å spesialisere meg innen Digital markedsføring.  Denne bloggen er opprettet som den del av studieløpet.

Ved siden av studiene har jeg startet en bedrift som jobber med sosiale medier og visuelle utforming for andre nyoppstartet bedrifter. Vi er to jenter som utvikler nettsider, design manualer, gir rådgivning, gjør analyser og driver med merkevarebygging på sosiale medier. Du kan lese mer på www.peachy.no 

Valget falt på Digital markedsføring ettersom jeg har sett hvor relevant det er for å utvikle en bedrift videre. Næringslivet ønsker mer kunnskap om emnet, i tillegg kan Digital markedsføring være en måte å skille seg ut på for Startups. 

Den digitale utviklingen går fort, i tillegg som den skaper behov for endring, skaper den også behov for refleksjon. Denne bloggen kommer til å handle om teamer som interesserer meg innen fagfeltet, men også refleksjoner jeg gjør meg underveis i emnet. 

Håper du lyst til å følge med videre.
– Thea Ørneseidet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TIlbake til toppen